Robert Turcescu validat vicepreședinte PMP!

La propunerea liderului PMP, Traian Băsescu, Robert Turcescu, Ștefănel Dan și Ștefan Enache, au desemnați joi vicepreședinți ai PMP de Colegiul Național aal formațiunii politice. 

De asemenea, jurnalistul se pare că a fost denumit și în funcția de președinte interimar al organizației PMP București. Funcția de președinte PMP București era deținută de Cristian Petrescu, care a pierdut alegerile pentru Primăria Sectorului 3. 

Potrivit digi24, Traian Băsescu a declarat, în deschiderea reuniunii, că alegerile locale din 5 iunie au reprezentat „o radiografie exactă a partidului".

„Alegerile locale sunt cele care îți arată precis cum stai, spre deosebire de orice alt tip de alegeri, fie că sunt parlamentare pe liste, fie că sunt europarlamentare sau prezidențiale. Ceea ce ne arată rezultatele obținute de fiecare organizație este radiografia fiecărei organizații în parte și, de bună seamă, și o radiografie a conducerii, a capacității organizatorice pe care o avem la momentul actual la nivel național, la nivel local", a spus președintele PMP.