REVOLTĂTOR! Femeie bătută cu lanțul în plină stradă!

Pe contul clubului sportiv, KombatClub Pitești, un mesaj înfiorător și-a făcut apariția, acesta fiind postat de unul dintre luptătorii MMA din Pitești.

În acest mesaj este vorba despre o femeie, care a fost bătută crunt, cu un lanț, în plină strada, de bărbatul ei. Luptătorul, fiind revoltat, a sărit în ajutorul fetei, care striga după ajutor, dar spre marea dezamăgire, se pare că, tânăra i-a luat apărarea soțului, care tocmai o bătuse crunt:

„Greu de crezut dar real!
Ajung acasa dupa antrenament,toate bune si frumoase....Ma apuc cu un amic de " o apa plata" , la un moment dat aud pe strada:" ajutor aaaaa blaaa" etc! Ne uitam pe geam, observam un cetatean cu un lant infasurat pe mana care lovea cu bestialitate o pustoaica de vreo 50 de kg!
Instinctiv coboram dupa el!
Omul incearca sa ne explice in cateva secunde, pana sa ajung eu la el ca e prietena lui si ca e normal ce face! Dupa vreo 2 crosee in bot cade cu tot cu lant si incerc sa ii explic printre picioarele in cap pe care i le dadeam: ca nu e bine sa dai in femei!
Îl rog pe prietenul meu care era cu mine sa cheme o salvare pt fata agresata si o masina de politie pt agresor!
In acest moment, fata cu sange la bot si cu fata tumefiata se trezeste il ia in brate pe agresor si începe sa urle:" e barbatul meu"
Concluzia........mai bine stateam la "apa mea plata"”, mesajul transmis de luptătorul MMA al clubului sportiv.