Restaurantul Ramada va livra prin catering -la birouri sau acasă - fără taxe și fără comandă minimă! Și prin Food Panda!

Restaurantul Ramada va livra prin catering -la birouri sau acasă - fără taxe și fără comandă minimă! Și prin Food Panda!

Măsurile anunțate seara trecută de către autorități au mobilizat agenții economici din sfera HORECA (peste 35.000 în România, cu un număr impresionant de angajați) să caute soluții de a păstra locurile de muncă puse în pericol și de a-și continua activitatea. Printre primele anunțuri făcute la nivelul municipiului Pitești se numără cel al Ramada, companie care – având un serviciu de catering bine pus la punct și extins anul trecut – poate asigura comenzi la domiciliu sau la sediul firmelor în perioada în care resturantul în sine nu este accesibil publicului larg. De asemenea, persoanele cazate în hotel vor putea lua masa în mod curent, prin serviciul room-service. Iată anunțul făcut public de reprezentanții Ramada Pitești:

#vafibine

Stimați clienți,

Am luat act și respectăm întocmai decizia autorităților privind stoparea anumitor categorii de servicii din sectorul HORECA, printre care și cele vizând activitatea restaurantelor. 

Vă rugăm - având în vedere sacrificiile pe care fiecare dintre noi trebuie să le facă în această perioadă, ca antreprenori și salariați - pentru protejarea stării generale de sănătate a populației, să adoptați aceeași atitudine responsabilă și să respectați toate recomandările și dispozițiile celor care asigură comandamentul criziei. Efortul comun este esențial.

În noile condiții, încercăm să rămânem aproape de clienții noștri și de noile tipuri de nevoi, anunțând următoarele:

  1. Hotelul Ramada Pitești funcționează în regim normal și - pentru a asigura confortul și siguranța oaspeților - vom servi masa în fiecare cameră, prin serviciul room-service.
     
  2. Cofetăria Twist funcționează, de asemenea, în regim normal, în sensul în care puteți comanda, achiziționa și ridica produsele ca și până acum. Nu se mai servesc produse în incinta locației.
     
  3. Restaurantul nostru vă stă la dispoziție cu tot meniul a la carte, precum și cu meniuri special gândite pentru această perioadă (pe care le vom anunța zilnic pe pagina de facebook Ramada), mâncarea urmând să vă fie livrată la birou sau acasă prin intermediul serviciului de catering. Acest serviciu va opera pe întreg teritoriul municipiului Pitești, GRATUIT și fără limite privind o comandă minimă. Contactați-ne la numărul de telefon 0372/480.500, anunțati-ne ce doriți și vă livrăm în cel mai scurt timp posibil, fără nicio taxă. De asemenea, produsele restaurantului Ramada pot fi comandate prin aplicația Food Panda.

Ramada Pitești își reiterează poziția vizavi de responsabilitatea publică și socială pe care ne-am asumat-o dintotdeauna, eforturile noastre fiind concentrate în această perioadă pe asigurarea serviciilor pentru clienți, pe asigurarea locurilor de muncă pentru angajați și pe sprijinirea autorităților în aplicarea tuturor măsurilor care au ca obiect traversarea, cu minime pierderi, a acestei crize medicale. Să ne auzim mereu sănătoși !  #vafibine