Restaurant din Pitești - prins că fura apă!

Un restaurant din Pitești (str. Negru Vodă) a fost depistat ”că pe lângă branşamentul de apă contorizat, care făcea obiectul contractului de furnizare încheiat cu operatorul, agentul economic mai deţinea un branşament de apă necontorizat, funcţional, reprezenâand lucrare clandestină de ocolire a contorului, prin care era fraudat consumul de apă.”

La verificare a participat o echipa de control din cadrul Departamentului Comercial - Serviciul Control Branșamente și Racorduri, care a fost sesizată de un salariat din cadrul Serviciului Dispecerat – Detecţie Pierderi. 

CITEȘTE ȘI ... Bărbat reținut! Și-a bătut soacra. Soția și fiica au scăpat ca prin minune


”Clientul a sesizat telefonic Dispeceratul Operatorului, pentru remedierea unei avarii (pierdere de apă) înainte de apometru. La faţa locului s-au efectuat manevre şi s-a constatat că unitatea de alimentaţie publica era alimentată cu apă, deşi robinetul de concesie era închis. În urma unei verificări amănunţite s-a constatat existenţa unui by-pass (branşament de apă necontorizat).
Branşamentul clandestin a fost identificat la o distanţă de aproximativ 4 m.l. faţă de branşamentul contorizat şi robinetul de concesie.”, se arată în comunicatul S.C. APĂ CANAL 2000 S.A.

Polițiștii au fost sesizați. Restaurantul va fi nevoit să achite prejudiciul, dar și contravaloarea lucrărilor de desfiinţare a branşamentului clandestin.