Renumit medic de obstretică-ginecologie îşi deschide cabinet în Argeş

Din ianuarie 2017, renumitul medic de obstretică – ginecologie, dr. Marilena Băluţă îşi va deschide un cabinet de specialitate în incinta noului dispensar din comuna Bradu. Marilena Băluţă este medic specialist şi profezează în cadrul Spitalului de obstetrica-ginecologie Buftea şi la Metropolitan Hospital. La Bradu, îşi propune să înfiinţeze Clinica Fertility Save, în cadrul căreia va oferi o serie de servicii atât pentru graviduţe, cât şi pentru cei care doresc să devină părinţi, dar întâmpină dificultăţi de feritilitate.

Cilinica Fertility Save va oferi atât servicii de obstretică – ginecologie, cât şi de infertilitate, la acest ultim capitol intrând:
- Consultaţii şi diagnostic in infertilitate;
- Histerosonografie;
- Spermograma;
- Spermocultura.


Consultaţiile se acordă în baza unei programări prealabile, la telefon 0755688984.
După cum ne-a declarat dr. Marilena Băluţă, pentru început vor fi două zile de consultaţii pe săptămână, iar în funcţie de cereri programul poate fi extins. Pentru mai multe informaţii puteţi accesa pagina web: fertilitysave.ro.

 Prima clinică pentru fertilizarea in vitro din Argeş

Acesta este doar un prim pas. Pe viitor, Fundaţia „Şi eu vreau să fiu părinte”, al cărui membru fondator este Alina Frătică, fostul candidat al PMP, alături de dr. Marilena Băluţă, are în plan deschiderea primei clinici din Argeş unde se va putea realiza procedura de fertilizare in vitro.

În cadrul acesteia vor profesa specialişti din Bucureşti şi de peste hotare. În acest fel, cuplurile care îşi doresc un copil, dar nu reuşesc, vor avea un sprijin foarte aproape de ei.