Renault prezintă Noul ZOE, a treia generație a modelului 100% electric

Renault prezintă Noul ZOE, a treia generație a modelului 100% electric. La șapte ani de la lansarea a ceea ce a devenit cea mai bine vândută mașină electrică din Europa, noul model evoluează în versatilitate, calitate percepută și tehnologie. Designul său aparte este regândit, abordând linii mai îndrăznețe.

CITEȘTE ȘI ... Update: Mașină proiectată într-un autobuz! Trei persoane- asistate medical

 

Noul ZOE este mai eficient ca niciodată, datorită autonomiei și puterii sporite. Designul său aparte este regândit, abordând linii mai îndrăznețe. Acesta oferă o serie de echipamente de înaltă tehnologie în serviciul confortului și a vieții la bord. Plăcerea de a conduce 100% electric este mai intensă. Lansarea celei de-a treia generații a modelului de referință în gama 100% electrică reprezintă un moment important în strategia grupului pentru dezvoltarea vehiculelor electrice pe scară largă. Evoluția se remarcă de la prima vedere. La exterior, Noul ZOE nu se îndepărtează de liniile fluide si design-ul modern caracteristic, în timp ce interiorul are panoul de bord și tabloul de bord complet reproiectate pentru un confort îmbunătățit.


Din punct de vedere tehnic, Noul ZOE asigură o autonomie mai mare, cu o baterie de 52 kWh care oferă până la 390 kilometri WLTP * și propune mai multe opțiuni de reîncărcare datorită introducerii posibilității de încărcare  la o conexiune de tip DC (curent continuu). În același timp, condusul este acum mai plăcut datorită unui motor mai performant, cu o putere de 100 kW. 

CITEȘTE ȘI ... ARGEȘ: Animale ucise de trăsnet!

 

Renault dezvoltă gama de echipamente inovatoare și servicii conectate Renault EASY CONNECT disponibile pe noul model. Sistemele de asistență, ecranul șoferului de 10 inch, sistemul multimedia Renault EASY LINK, noul mod de rulare care ușurează condusul în oraș, toate sunt concepute pentru a face condusul zilnic mai facil și mai plăcut.
Un pionier și lider în mobilitatea electrică în Europa, Renault are cunoștințe de neegalat cu privire la nevoile și așteptările acestei piețe în plină expansiune. Noul ZOE fiind dovada acestei expertize.