Remodelarea corporală nu mai este o problemă! Descoperă efectele imediate Bodyfarm la Salon Aiko!

Bodyfarm este inovatia tehnologica de amploare care inlocuieste chirurgia si medicina estetica!

Bodyfarm reprezinta un concept tehnologic care contine toate secretele pentru a obtine idealurile de frumusete, un sistem unic care ofera solutii diferite pentru fiecare tip de imperfectiune estetica a corpului.Tratamentul profesional realizat cu Bodyfarm consta in 2 componente  care sunt independente unul de celalalt,dar sunt complementare.Cei doi manipuli patentati LASERPORATIE si ENDORADIOMAG sunt cele doua jumatati care impreuna realizeaza un tratamant de remodelare complet.Pe langa acestea echipamantul mai detine RADIOFRECVENTA MULTIPOLARA si MICRODERMOABRAZIUNE cu particule de diamante. Manipulul pentru LASERPORATIE este compus dintr-o parte rotunda care emana impulsuri pentru electroportie combinte cu difuzari continue de raze laser.

Efectul intens de incalzire are drept efect o reala reducere a volumului de grasine.Caldura generata de laser stimuleaza fibroblastele pentru a produce mai mult colagen si elastina,iar in paralel,bioporatia injecteaza ingrediente specifice sporind eficienta rezultatului.

ENDORADIOMAG, inzestrat cu role magnetice si radiofrecventa monopolara mobilizeaza delicat tesuturile pielii, cu un masaj endodermic in 4 faze.