(VIDEO) Reținut pentru ultraj - A lovit un polițist...

Ieri seară pe raza comunei Bălilești, au fost sesizați polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, la un imobil unde se asculta muzică la o intensitate ridicată, aspect prin care se tulbura liniștea publică.

Vecinii deranjați de galagia mare au facut plangere iar la locul indicat s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, în curtea imobilului în cauză găsindu-se trei persoane, doi bărbați de 26 și 28 de ani și un minor de 16 ani.

Fiind Floriile cei trei bărbati petreceau, il sarbatoreau pe unul dintre ei se pare si in momentul În care a ajuns echipajul de poliție, aceștia au refuzat să dea relații pentru stabilirea identității. 

Mai mult decat atat, bărbatul de 28 de ani a devenit agresiv, adresa amenințări și chiar l-a lovind pe unul dintre polițiști.

Acesta a fost imobilizat, iar toți cei trei au fost legitimați și conduși la sediul poliției, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Trebuie menționat faptul că după administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Totodată, minorul de 16 ani și bărbatul de 26 de ani au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor specifice stării de urgență, cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.