Reținuți de polițiștii argeșeni

În ziua de 9 octombrie, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept și uz de fals, şi au reţinut un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung.

Din informații aflăm faptul că în ziua de 2 septembrie, bărbatul a fost depistat în trafic, conducând un autoturism, pe raza municipiului Pitești, iar cu ocazia controlului efectuat de polițiști, a prezentat un permis de conducere, care,în urma verificărilor, s-a stabilit că figurează pe numele altei persoane.

După administrarea probatoriului, în ziua de 9 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulerior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

Totodată în ziua de 10 octombrie, poliţiştii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, şi au reţinut un bărbat de 43 de ani, din Timișoara.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 09 octombrie, bărbatul ar fi pătruns, prin spargerea geamului portierelor, în două autoturisme parcate pe strada Frații Golești din municipiul Pitești, sustrăgând, dintr-unul dintre autoturisme, bunuri pe care le-a abandonat în apropiere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în ziua de 13 octombrie 2019, cel în cauză ar fi sustras, prin aceeași metodă, bunuri din patru autovehicule parcate pe aceeași stradă din municipiul Pitești.

După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 10 octombrie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulerior fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.