Reglare de conturi la Bălilești. S-a lăsat cu 3 arestări și un tânăr sub control judiciar!

Trei arestări și o persoană sub control judiciar, așa s-a finalizat un scandal petrecut în seara zilei de 5 decembrie, la Bălilești.
Mai mulți indivizi au intrat în curtea unui bărbat, din localitatea menționată, pentru a-și regla conturile. Omul a ajuns lovit în cap cu un obiect contondent și snopit în bătaie.

CITEȘTE ȘI ... Unde-i lege nu mai e tocmeală! Bărbat din Rucăr amendat cu 1000 de lei!

Cel care a fost capul răutăților este un tânăr de 31 de ani, din Țițești. Acesta nu s-a dus peste om singur. A apelat la trei prieteni.

CITEȘTE ȘI ... COVID-19 în Argeș! 73 de cazuri noi - 240 de persoane vaccinate

După incident, tânărul de 31 de ani a fost cercetat pentru tentativă de omor și violare de domiciliu. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore, apoi Instanța a decis, la data de 23 decembrie, arestarea acestuia pentru 30 de zile.
Tot în ziua de 23 decembrie 2020, în continuarea cercetărilor, un alt bărbat, de 42 de ani, din Ţiţesti, cercetat sub aspectul complicității la tentativă de omor și al infracțiunii de violare de domiciliu, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă.

CITEȘTE ȘI ... Legea prin care se majorează cu 40% punctul de pensie - trimisă pentru promulgare la Klaus

Ieri, polițiștii au extins cercetările și a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore față de ceilalți doi, respectiv bărbat de 37 de ani, din Țițești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la tentativă de omor și violare de dimiciliu, și respectiv tânăr de 24 de ani, din Bălilești, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu. Astăzi, Instanța a decis ca bărbatul de 37 de ani să fie arestat preventiv, iar tânărul de 24 de ani să ajungă sub control judiciar pentru 60 de zile.