Reduceri finale în magazinele din Jupiter City Pitești!

Veşti bune de la Jupiter City – majoritatea magazinelor din centrul comercial îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 70%!

Dacă aveaţi pregatită lista cu articole must-have pentru această iarnă, trebuie sa ştiţi că acum le puteţi achiziţiona la preţuri cu până la 70% mai mici din magazinele:  Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, H&M, New Yorker, Ribbon, Poema, Diferit, Orsay, LC Waikiki, Penti, Nissa, Colin`s, Steilmann, Secuiana, Mizar şi nu numai!

Şi în zona de accesorii, bijuterii, încălţăminte şi cosmetice - magazinele au oferte super atractive în această perioadă, este vorba de CCC, Benvenuti, Salamander, Catali, Marelbo, Sephora, Optiblu, B&B Collection, Xpert Beauty.

Dacă sunteţi pasionaţi de sporturi sau vă place să vă îmbrăcaţi comod în zilele mohorate şi friguroase puteţi profita de ofertele din Intersport şi Decathlon.

La Noriel găsiţi cele mai interesante jucării, cu reducere de până la 50%.

Iar dacă v-aţi propus să redecoraţi casa anul acesta, nu trebuie să rataţi reducerile de până la 50% din Mobexpert şi Casa Rusu.

Sănătatea şi siguranţa clientilor Centrului Comercial Jupiter City sunt extrem de importante, motiv pentru care au fost implementate o serie de măsuri de prevenire a răspandirii Covid 19, în concordanţă cu recomandările autoritaţilor pentru ca fiecare sesiune de shopping să se desfăşoare în deplină siguranţă.

Mai multe informații AICI.