Recompense financiare lunare pentru elevii din Bradu!

Elevii Școlii „Ion Creangă“ au un motiv în plus să învee bine și să facă performană. Din spusele preotului Bogdan Ionete, un cadru didactic cu suflet mare, care știe ce înseamnă valoarea și dorește să o promoveze, chiar de la clasele cele mai mici, va dona școlii, lunar 1.000 de lei, bani cu care vor fi premiai cei mai merituoși elevi.„


„Este vorba de domnul dr. profesor de matematică Preda Vasile, de la Universitatea din București, coordonator de doctorate. Dumnealui, ca fost elev al școlii, dorește ca tinerii din ziua de azi să fie motivați, dincolo de dorința interioară de a învăța pentru a ajunge departe în viață. Se va găsi o formă legală pentru instituirea acestor „burse“ lunare pentru cei care vor obține rezultate deosebite în domeniul științelor exacte, în cuantum total de 1.000 de lei lunar, împărțiți la cei ce ating performanța.“, a anunțat părintele Bogdan Ionete. 

Gestul profesorului merită aplaudat nu doar prin faptul că va acționa, cu siguranță, ca un imbold puternic pentru competitivitate și ambiție, ci mai ales pentru că este izvorât din simpla dorință de a-i face pe elevi să prețuiască învățătura și să conștientizeze că adevărata valoare este întotdeauna răsplătită.