Reclamă Lamborghini pe Transfăgărăşan - Un membru al echipajului era să provoace un accident fatal!

La mijlocul lunii iulie, Transfăgărăşanul a fost folosit din nou ca fundal pentru prezentarea unor automobile de lux. Drumul a fost închis pe timpul filmărilor în ziua de 12 iulie.
Filmările nu au fost lipsite de incidente. Un membru al echipei prezente la filmări era să provoace o tragedie pe Transfăgărăşan. Acesta circula cu viteză mare spre Lacul Bâlea și într-o curbă extrem de periculoasă a tăiat linia continuă chiar în faţa unor motociclişti care circulau din sens opus, regulamentar.

CITEȘTE ȘI ... Pitești - Adolescenți arși pe membre, față și abdomen! Ce s-a întâmplat?

Conform Adevărul, șoferul care conducea un SUV Audi cu inscripţia „STAFF Transylvania Road Trip“, ce avea numărul de înmatriculare IF 10 PBV, s-a înscris cu câţiva metri înainte de o curbă şerpuită dinspre Curtea de Argeş, fără vizibilitate, în depăşirea autoturismelor din faţa sa. Pe ultimul l-a depăşit într-o manieră de infarct, spre stupoarea celorlalţi de pe şosea, fără să reducă vreun pic viteza peste limita legală. Dacă din sens opus ar fi venit un alt vehicul cu viteză mare, impactul ar fi fost nimicitor pentru acesta, poate chiar şi pentru SUV, putând provoca un carambol şi punând astfel în pericol şi celelalte maşini din apropiere. 
Speriaţi de manevra iresponsabilă a şoferului, motociclistul şi pasagerul său au făcut semne disperate către cel care le-a pus viaţa în pericol, ei fiind la un pas să fie proiectaţi în prăpastia din dreapta lor. Pentru a evita impactul catastrofal, motociclistul a tras dreapta apropiindu-se foarte mult de parapetul care nu i-ar fi ajutat cu nimic.
În ultimul moment, şoferul s-a redresat pe banda sa, înscriindu-se în faţa autoturismului depăşit. Fără vreo emoţie, el şi-a continuat drumul cu aceeaşi viteză pentru a ajunge pe platoul de la Bâlea, la întâmpinarea convoiului Lamborghini ce a ajuns în scurt timp.

CITEȘTE ȘI ... Piteșteancă atacată de un câine de luptă! A vrut să-și salveze pisica!

La mijlocul lunii iulie, celebra marcă de „supermaşini“ a realizat o filmare pe artera montană de 92 kilometri ce traversează Munţii Făgărăaş, legând judeţele Argeş şi Sibiu.
Şase bolizi de 1,2 milioane de euro şi-au etalat performanţele şi frumuseţea pe cel mai spectaculos drum din ţara noastră, traversând tărâmul lui Dracula, unul dintre cele mai spectaculoase destinaţii din lume.
Peripețiile au continuat. Cele şase automobile au avut parte de surprize, fiind prinse în mijlocul unei turme de oi sau aşteptând în coloană în spatele unui tractor.

Sursa: Adevarul.ro