Descinderi cu mascați în barurile și localurile din Pitești! Amenzi și bani confiscați

UPDATE 25 februarie:

15 baruri și localuri din Pitești au fost luate la verificat în acest weekend. Oamenii legii au urmărit următoarele aspecte: evaziunea fiscală, faptele antisociale și munca la negru. 10 sancțiuni au fost aplicate în valoare de 43.500 de lei și a fost confiscată suma de 4.493 de lei.

La acțiune au participat polițiștii din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Pitești și cu luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Argeș, dar și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș și inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Noaptea trecută, polițiștii argeșeni au efectuat mai multe controale de rutină la diverse sociatăți comerciale, pentru a identifica posibilele nereguli. La aceste verificări au participat și reprezentanți ai ISU Argeș, dar și inspectori ITM.

CITEȘTE ȘI ... Accident pe A1! Autoturism acroșat de tir

Raziile au vizat barurile și localurile de alimentație publică din Pitești. Scopul este ”prevenirea faptelor antisociale, a evaziunii fiscale si a altor abateri la legislatia incidenta in domeniul securitatii persoanelor si muncii la negru”, după cum este menționat în comunicat.

CITEȘTE ȘI ... Conducea fără drept! Șoferul unui microbuz de transport persoane- prins de polițiști

Reamintim că, joi, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, precum și ai Poliției Municipiului Curtea de Argeș și ai Poliției Orașului Mioveni, au verificat mai multe firme și producători agricoli care își desfășoară activitățile în târguri, piețe sau alte zone adiacente. Controalele s-au lăsat cu amenzi în valoare totală de 7000 de lei.