Rareș Bogdan, petrecere cu 100 de invitați. PSD Argeș atacă!

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a fost surprins de presa națională, ieri după-amiază, în Cluj, acolo unde a organizat pentru fiica sa o petrecere contra regulilor stabilite de guvernanți, și anume interzicerea adunărilor mari în interiorul unei locații (maximul legal fiind de 20 de persoane în interior).

Libertatea a publicat, în schimb, fotografii de la eveniment. Jurnaliștii au menționat că aproximativ 100 de persoane se aflau în local și doar câțiva oameni afară. Vezi aici articolul.

CITEȘTE ȘI ... Bărbați reținuți în Argeș! Furt de un miliard de lei vechi

Despre această situație, Ion Mânzână, președintele PSD Argeș, a avut următorul mesaj:

”Ce contează legile pentru liberalii aflați la guvernare? Legile sunt făcute să fie respectate de către cei mulți, nu-i așa, nu de către vremelnicii conducători ai țării!
După ce membrii Guvernului au făcut chef în Palatul Victoria, ignorând măsurile de prevenire a Covid-19 dispuse chiar de către ei înșiși, vedem cum europarlamentarul Rareș Bogdan calcă în picioare orice norme la un alt chef organizat în cinstea odraslei sale. Asta, în timp ce nouă, tuturor, ni se cere să purtăm măști, să păstrăm distanța socială, să nu intrăm în biserică, să nu stăm nu știu câți la un loc, etc! 
Pe de altă parte, liberalii demonstrează și că nu-i interesează copiii, pensionarii şi nevoile lor!
Premierul Ludovid Orban a anunţat că va ataca la Curtea Constituțională a României legea care obligă Guvernul să plătească alocaţiile mărite imediat după respingerea ordonanței guvernului care amâna aplicarea acesteia. Din nou, așadar, liberalii aruncă legea la gunoi, așa cum fac și când vine vorba despre majorarea pensiilor, spunând că nu au bani!
Ei au soluții doar pentru afacerile de partid, nu pentru copii și pensionari! 
Atitudinea Guvernului este expresia unei sfidări josnice, pentru că instrumentul contestaţiei este folosit în interes politic, în defavoarea copiilor şi părinţilor din întreaga ţară.
De asemenea, este total nejustificat refuzul de a majora pensiile cu 40%, în condiţiile în care majorarea este prevăzută în Legea Bugetului de Stat, lege pe care chiar Guvernul PNL şi-a angajat răspunderea!”


Foto Libertatea.ro