Raportul IPJ: Argeşenii au respectat recomandările şi restricţiile stării de urgenţă!

În ziua de Paște, un bărbat de 46 de ani, din Voluntari, județul Ilfov, s-a ales cu o amendă de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile, după ce a fost prins cu viteza de 152 km/h pe str. Şoseaua Naţională din municipiul Câmpulung.

CITEȘTE ȘI ... 20 aprilie | 8.936 de infecții, dintre care 451 morți din cauza COVID-19

La nivelul județului, prima zi Paște, conform datelor oferite de IPJ Argeș, a fost una fără inciente grave, ajungându-se la concluzia că argeşenii au respectat recomandările şi restricţiile specifice stării de urgenţă.

”Pe parcursul întregii zile, poliţiştii rutieri au aplicat doar 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 11.400 de lei, totodată fiind reţinut un permis de conducere, pentru viteză excesivă, şi retrase două certificate de înmatriculare.

Mulţumim cetăţenilor care au fost responsabili şi au ales să respecte regulile de disciplină sanitară, stabilite de autorităţile cu atribuţii în domeniu, precum și restricțiile impuse prin Ordonanțele Militare pentru perioada stării de urgenţă, și reamintim că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni.”