Celebra Ramona Bădescu a organizat săptămâna trecută o petrecere la împlinirea a 48 de ani. A fost prima ocazie cu care Ramona Bădescu l-a prezentat tuturor prietenilor şi familiei pe bărbatul cu care trăieşte o frumoasă şi pasională poveste de dragoste de două luni, nimeni altul decât avocatul argeşean Narcis Godeanu, care este mai mic cu 7 ani decât ea.

După cum a declarat senzuala brunetă, peste care nu au trecut anii, ei s-au cunoscut în urmă cu 10 ani, la Roma, iar după ce s-au reîntâlnit la Bucureşti au devenit un cuplu. Unul cu gânduri serioase. Ramona Bădescu nu s-a sfiit să declare că doreşte chiar să aibă un copil cu Narcis Godeanu. A declarat chiar că se poate încă pe cale naturală, deşi în urmă cu trei ani, aceasta a fost prevăzătoare şi a efectuat o operaţiune de recoltare ovule, care au fost criogenate şi sunt păstrate într-o bancă de profil din Elveţia.

„Eu le-am avut pe toate, și iubire, și libertatea pe care o iubesc, dar dacă o pot trăi alături de un bărbat fascinat și cult așa cum e Narcis, de ce nu? Pasiuni, mod de viață, interese, tot. Vorbim despre orice, de la Tolstoi, la muzică disco, împărțim același antrenor personal, mâncăm în același stil bio…” - a mărturisit artista pentru libertatea.ro. Narcis Godeanu a stat toată noaptea cu ochii pe Ramona Bădescu, o apariţie răpitoare, şi i-a fost alături în fiecare moment, după cum se vede din filmările redate de emisiunile mondene.
Narcis Godeanu s-a remarcat în mediul argeşean după ce a intrat în rândurile PDL şi a candidat la un fotoliu de deputat. A intrat în atenţia presei mondene în urma relaţiei cu vedeta TV, Rocsana Marcu. Acesta mai are două căsnicii la activ, una de scurtă durată şi trei copii. Unul dintre aceştia, cel mai mare, a şi fost prezent la petrecerea Ramonei Bădescu, iar tatăl său şi actuala iubită au declarat că îl consideră pe acesta prietenul şi partenerul lor de ieşiri în oraş. 

Sursa: Saptamanalul Ancheta