Ramada Pitești îți aduce acasă sau la firmă toate produsele și serviciile pentru un eveniment reușit!

Începând cu luna septembrie 2019, Ramada Pitești vine în întâmpinarea clienților cu un nou serviciu: CATERING RAMADA. 

Acest serviciu presupune prepararea, furnizarea, prezentarea și servirea unor preparate culinare în mod profesionist, într-o locație stabilită de client, în vederea organizării unei palete largi de evenimente, de la petreceri private (desfășurate în altă locație decât cele oferite de Ramada) la evenimente de business, întâlniri oficiale, dineuri etc.  Acest nou serviciu prezintă avantajul unui nivel ridicat de confort pentru clienți și este proiectat ca un serviciu complet pornind de la asigurarea consultanței pe componenta de catering până la furnizarea produselor delicioase, a logisticii și a personalului specializat.

„În cei peste 8 ani de activitate în industria hotelieră și în organizarea de evenimente, ne-am ghidat după o filozofie simplă, dar esențială: cel mai important lucru este să generăm satisfacția clienților noștri. Acum, dorim să demonstrăm că și cateringul poate fi ridicat la cel mai înalt nivel, astfel încât orice client interesat să poată apela cu drag și cu încredere la acest serviciu pentru orice tip de eveniment.“, este mesajul managementului Ramada transmis cu ocazia unei prezentări dedicate noului serviciu asigurat de unitatea hotelieră din Pitești. 

 

 

SERVICIUL DE CATERING RAMADA ASIGURĂ:
√ Management și consiliere
√ Decorarea bufetului și a locației, asigurarea aranjamentelor
√ Pachet full service de scaune, mese, veselă, fețe de masă, servicii de bar
√ Transport
√ Preparate delicioase realizate cu grijă de profesioniști
√ Personal de servire
√  Servicii auxiliare

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Acest nou serviciu este PRETABIL PENTRU O PALETĂ LARGĂ DE EVENIMENTE:
√ Business Lunch-uri

√ Cofee Break-uri
√ Conferințe
√ Traininguri
√ Seminarii
√ Workshopuri
√ Lansări de produse
√ Inaugurări, aniversări corporate
√ Petreceri private
√ Coktailuri
√ Recepții

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Meniuri pentru orice tip de eveniment și orice tip de buget


Pentru asigurarea noilor servicii, echipa Ramada Pitești a gândit o paletă largă de meniuri, pliabile oricărui tip de eveniment și oricărui tip de buget alocat. Acestea conțin produse din bucătăria internațională, realizate cu grijă și creativitate de specialiștii care au consacrat deja Ramada ca fiind unul dintre furnizorii de top în materie de meniuri și bun gust din regiune. 

În meniurile business se regăsesc produse precum Prosciutto Camembert, Quiche Lorraine, Choux cu cremă de sfeclă, Vitello Tonnato, Creveți Tempura, variate tipuri de bruschete și salate, preparate din curcan, pui, pește, porc cu garnituri perfect asezonate, deserturi delicioase. 
Pentru bufeturile de tip Lunch, meniurile propuse includ supe creme și ciorbă, feluri de bază diversificate, salate și patiserie. 
Evenimentele private desfășurate acasă sau într-o locație care necesită asigurarea unui serviciu profesionist de catering beneficiază la rândul lor de mai multe variante de preparate și meniuri gândite să acopere nevoile clienților indiferent de numărul de persoane, de buget și de așteptările acestora. Au fost pregătite, de asemenea, meniuri pentru petrecerile de copii, precum și o gamă largă de produse pentru genul de evenimente care presupun doar o componentă de patiserie sau cofetărie.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ramada  Pitești – servicii complete în industria hotelieră și în organizarea de evenimente


Ramada Pitești, hotel de **** stele amplasat în apropiere de centrul orașului și a structurilor de afaceri  argeșene, cu acces facil la autostrada Pitești-București, îmbină într-un mod armonios businessul cu relaxarea, oferind clienților: 
√ Cazarea în 135 de camere
√ 8 săli de conferință cu capacități cuprinse între 30 și 700 de participanți
√ 8 restaurante dedicate evenimentelor private și corporate
√ Centru de relaxare Wellness Jad Club
√ Fitness, Jacuzzi, saună, masaj, sală de forță
√ Cofetărie cu torturi și prăjituri delicioase preparate în laboratoul propriu: Twist
√ Ghift Shop: MoaDeco

 


Contact pentru CATERING RAMADA


▪ Ramada Pitești Hotel. Strada Calea București, nr. 31, Pitești, Argeș, România | ramadapitesti.ro  | reservations@ramadapitesti.ro
▪ Anca Ionescu, manager hotel | 0737.770.002  | 0372.480.500 | anca.ionescu@ramadapitesti.ro
▪ Oana Stănculescu, sales representative | 0737.770.007  | 0372.480.500 | oana.stanculescu @ramadapitesti.ro
▪  Mihaela Voica, sales representative | 0737.770.004  | 0372.480.500 | mihaela.voica@ramadapitesti.ro
▪  Valentina Miu, sales representative | 0737.770.010  | 0372.480.500 | valentina.miu@ramadapitesti.ro