GALERIE FOTO! RAED ARAFAT ÎN PITEȘTI!

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat a ajuns astăzi în Pitești, pentru a-l felicita pe pompierul Mugurel Costache, care a resusucitat un câine intoxicat cu fum, în urma unui incendiu. 

După festivitatea de premiere, aceștia au participat la inaugurarea obiectivului finanțat de Consiliul Județean Argeș – Sala de Conferințe și de pregătire profesională. În acest imobil situat pe strada Mărășești, nr.1 din mun. Pitești va funcționa dispeceratul integrat al tuturor serviciilor specializate de intervenţie din județ (pompieri, ambulanță, poliție, jandarmi), Centrul Județean de Coordonare a Intervențiilor în Situații de Urgență, iar în sala de ședințe se vor desfășura periodic cursuri de pregătire profesională, ședințe de instruire a personalului operativ și conferințe tehnico-științifice cu reprezentanți din țară și străinătate.

Reamintim că, după mai multe zile în care a suferit, cățelul salvat de la moarte de pompierul piteștean, Mugurel Costache, din incendiul de săptămâna trecută, a pierdut lupta cu viața la o clinică veterinară din București. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a pompierului care a luptat pentru viața cățelului.

CITEȘTE ȘI ... Păcălită de vrăjitoare, a aruncat în râul Argeș 10.000 de euro

 Vestea că micul Snoopy a pierdut lupta cu moartea l-a întristat pe pompierul Mugurel Costache, cel care a încercat din răsputeri să-l salveze pe cățel.

”Sfâșietor...chiar am plâns”, a declarat Mugurel Costache.

CITEȘTE POVESTEA LUI SNOOPY ȘI A POMPIERULUI AICI.