Radicstar continuă extinderea! Magazin nou în Piața Trivale

Compania RADICSTAR, unul dintre cei mai importanti producatori de carne și preparate din carne, a inaugurat joi, 25 Februarie, cel de-al 6-lea magazin, continuând astfel extinderea rețelei de magazine proprii. 

Magazinul se afla situat în noua Piață Trivale, și are o suprafața de peste 100 mp, se bucura de aceleași finisaje și accesorii premium și de o viziune originală și modernă.  

În ceea ce privește selecția de produse, sortimentatia noului magazin este variata, iar punctul forte îl reprezintă prospețimea și calitatea produselor și preparatelor din carne marca RADICSTAR
 
Compania RADICSTAR dorește sa aduca produsele sale proaspete mai aproape de clienți și datorita noului concept de magazine proprii localizate atât in Pitesti, cât și in București, consumatorii se pot aproviziona zilnic cu carne și preparate din carne proaspete si de cea mai înaltă calitate.

Mai mult, extinderea rețelei va continua in ritm accelerat prin inaugurarea in următoarele luni a noilor magazine din orașele Mioveni și Costești.