RadicStar continuă extinderea! Acum și în Piața Trivale!

Un nou magazin cu preparate excepționale a fost inaugurat joi, 25 februarie, în incinta Pieței Trivale. Compania RADICSTAR este unul dintre cei mai importanți producători de carne și preparate din carne și a deschis cel de-al  șaselea magazin, continuând astfel extinderea rețelei proprii. Amenajat pe o suprafață de 100 mp, spațiul comercial poartă același design de bun-gust, care a devenit imaginea RadicStar, fiind folosite finisaje și accesorii premium, construite pe o viziune originală și modernă. Este o adevărată încântare să îți faci cumpărăturile în noul magazin, unde produsele sunt expuse vizibil, iar personalul este bine instruit pentru a oferi sfaturi adecvate clientului. 

În ceea ce privește selecția de produse, sortimentația noului magazin este variată, iar punctul forte îl reprezintă prospețimea și calitatea produselor și a  preparatelor din carne marca RADICSTAR. 

 

 

 În curând, RadicStar va deschide magazine proprii în Mioveni și Costești


Compania RADICSTAR dorește să aducă produsele sale proaspete mai aproape de clienți. Datorită noului concept de magazine proprii, localizate atât în Pitești, cât și în București, consumatorii se pot aproviziona zilnic cu carne și preparate din carne proaspete și de cea mai înaltă calitate.

Mai mult, extinderea rețelei va continua în ritm accelerat prin inaugurarea în următoarele luni a noilor magazine din orașele Mioveni și Costești.

 

 

 Cea mai variată gamă de produse realizată special pentru tine!


RadicStar aduce bunătăți din carne pe masa argeșenilor încă din 1993. Treptat, gama de produse s-a îmbogățit, ajungând în prezent la peste 100 de sortimente, pentru toate gusturile. Zilnic, sunt produse peste 30 de tone de preparate din carne, care se distribuie în șapte județe, respectiv Argeș, Dâmbovița, Prahova, Vâlcea, Teleorman, Olt, Dolj și în București. În „meniul” RadicStar, gurmanzii pot găsi materie primă pentru orice rețetă culinară, pentru orice masă de familie sau festivă: afumături, carne tocată, carne proaspătă de porc sau de oaie, cârnați, mezeluri reunite sub diferite game, preparate din pui sau porc, preparate pentru grill și specialități. Acestea se găsesc atât în marile lanțuri de supermarketuri, cât și în magazinele proprii din Pitești (Piața Trivale, Piața Ceair, str. Exercițiu, Piața Găvana), Ștefănești și București, Piața Obor.