Radar pe drumurile argeșene: 3 șoferi lăsați fără permis

În acest weekend, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile preventive, referitoare la cauzele generatoare de evenimente rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie. Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 488 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 100.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

CITEȘTE ȘI ... Un tir și o mașină s-au ciocnit la Morărești

De exemplu, vineri, doi șoferi au rămas fără permis după ce au fost prinși rulând cu viteză excesivă. Un tânăr de 29 de ani, din Mioveni, a fost prins pe DN 73 Schitu Golești cu 121 km/h, iar un bărbat de 51 de ani, din Craiova, județul Dolj, a fost înregistrat, în aceeași localitate, cu 112 km/h.

CITEȘTE ȘI ... (video) Dar de nuntă în amenzi de 41.000 de lei. Petrecerea oprită de mascați

Sâmbătă, un tânăr de 20 de ani, din Pitești, a fost depistat conducând un autoturism pe bld. Republicii, fiind înregistrat cu viteza de 113 km/h.