Performanţa Are Viitor - puștii din Argeș selectați pentru un catonament profesionist de fotbal

În vârstă de 13 ani, Mădălin Crivăț i-a impresionat pe scouterii Federației Române de Fotbal coordonați de Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici și Ion Geoglău și se alătură echipei care va merge în cantonament la Mogoșoaia și în excursie la Barcelona. Băiatul este legitimat la Școala de Fotbal A.C.S. F.C. Dănuț Coman și a fost selectat la capătul unui trial de patru ore organizat la Bascov, județul Argeș, reușind să-i impresioneze pe reprezentanții FRF prin jocul său.

Caravana „Performanţa Are Viitor“, o iniţiativă care îşi propune să sporească şansele tinerilor din mediul rural de a se face remarcaţi şi de a avea acces la o pregătire sportivă la cele mai bune standarde, și-a continuat selecţiile duminică, 28 august, la Stadionul „Han Valea Ursului“ din Bascov.
Acţiunea a început la ora 9.00, la Stadionul „Han Valea Ursului“ din Bascov. Cei 11 fotbalişti selectaţi până la finalul caravanei vor fi premiaţi cu o excursie la Barcelona şi vor beneficia de un cantonament profesionist alături de echipa naţională de fotbal a României.

Tinerii fotbalişti sunt aşteptaţi să-i impresioneze pe antrenorii Federaţiei Române de Fotbal într-o selecţie supervizată de foştii internaţionali Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici şi Ion Geolgău.

CITEȘTE ȘI ... Omul de afaceri Ştefan Vuza vrea să preia Oltchim, fără platforma petrochimică Bradu

„Performanţa Are Viitor“ se desfăşoară sub umbrela programului FRF „Împreună suntem fotbal“ şi are loc în perioada august 2016 - mai 2017. Primele localităţi acoperă zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat şi Ardeal, urmând ca Federaţia Română de Fotbal să continue selecţiile, acoperind astfel toată România până la finalul campaniei, în mai 2017.