Publitrans cere întăriri pentru a face faţă hoţilor din autobuze

Mai este foarte puţin până începe nebunia sărbătorilor de iarnă, atunci când argeşenii o să ia cu asalt centrele comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun. În ciuda faptului că Publitrans a semnat mai multe protocoale cu Jandarmeria, Poliţia naţională, dar şi cea locală, deplasarea cu autobuzele reprezintă o adevărată provocare şi totodată un risc pentru călători, hoţii de buzunare intensificându-şi activitatea în această perioadă, când oamenii pleacă la cumpărături cu portofelele pline.

CITEȘTE ȘI ... Hoață imobilizată de o jandarmeriță! S-a întâmplat într-un autobuz Publitrans

Un episod petrecut săptămâna trecută într-un autobuz Publitrans ticsit de călători, când o tânără jandarmeriţă aflată în timpul liber a fost agresată şi la un pas să fie jefuită de trei femei de etnie romă, a stârnit revoltă în rândul piteştenilor, care acuză măsurile deficitare de securitate din mijloacele de transport în comun.

 

Aşa se face că, în pragul sărbătorilor, Publitrans a făcut o adresă către cele trei instituţii de ordine publică pentru a spori efectivele care patrulează în autobuze, lucru care de altfel se va şi întâmpla, după cum au dat asigurări reprezentanţii conducerii societăţii. 

 

Sursa: saptamanalul ancheta