PSD, strategie nouă după dezastru

După ședința Biroului Permanent Național, de la ora 11:00, social-democrații vor participa, începând cu ora 18:00, la întrunirea Comitetului Executiv Național. Sunt primele două întâlniri fără Liviu Dragnea, încarcerat la Rahova. Scopul acestora este analiza rezultatul obținut de formațiune la alegerile europarlamentare 2019 și calea de urmat după condamnarea lui Liviu Dragnea.

„Vreau să precizez faptul că suntem un partid unit, în momentele dificile PSD a strâns rândurile, așa vom face și de acum în colo, mâine (marți - n.r.) am convocat Biroul Permanent Național la ora 11:00, CEx la ora 18:00. Împreună vom lua deciziile, împreună vom vedea unde am greșit, care sunt pașii pe care trebuie să îi facem și cum putem acționa în perioada următoare, într-un mod unitar, într-un mod în care să arate unitatea PSD”, a afirmat luni Viorica Dăncilă, la finalul unei ședințe de urgență la sediul partidului din Băneasa, convocată după condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea.

CITEȘTE ȘI ... Este OFICIAL - Un GIGANT de pe piața energetică pleacă din România


Premierul a reinterat faptul că nu își va da demisia din fruntea Guvernului, în ciuda solicitărilor unora sau altora. Dăncilă a adăugat că va respecta decizia luată de Parlament în urma unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă. Potrivit unor surse din PSD Viorica Dăncilă, președinte executiv al formațiunii, va prelua interimar șefia partidului până la Congresul care ar urma să aibă loc în prima parte a lunii iunie.


Sursa: Digi24.ro