PSD solicită oficial ca Planul Național de Redresare și Reziliență - PNRR - să fie dezbătut și adoptat în Parlament!

Deputatul argeșean în Parlamentul României, Simona Bucura Oprescu, menționează pe pagina de socializare că România riscă să piardă miliarde de euro cu dreapta la guvernare. De asemenea subliniază faptul că Planul Național de Redresare și Reziliență trebuie urgent finalizat și trimis la Bruxelles, termenul limită fiind aprilie.


"PSD solicită oficial ca Planul Național de Redresare și Reziliență - PNRR - să fie dezbătut și adoptat în Parlament!

Este un document care privește întreaga țară și toate forțele politice și este nevoie de dezbatere, de înțelepciune și de consens pentru adoptarea și aplicarea acestuia.

Solicitarea PSD este cu atât mai justificată, cu cât prima variantă a Planului, întocmită de către Guvernul Orban, a fost atât de proastă, încât a fost respinsă nu doar de Comisia Europeană, ci și de aliații de guvernare ai PNL. 

România riscă să piardă miliarde de euro cu dreapta la guvernare. 

Iar Planul Național de Redresare și Reziliență trebuie urgent finalizat și trimis la Bruxelles, termenul limită fiind aprilie!

PNRR trebuie să fie pentru toată România și pentru toți românii, nu doar pentru o parte a clasei politice sau pentru județe conduse de către membri ai actualei coaliții de guvernare!"