PSD Pitești: Cătălin Rădulescu s-a rupt de reguli și de echipă!

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost exclus din PSD pe motiv că a absentat luni din Parlament de la moțiunea de cenzură. Alături de acesta, exclusi au mai fost deputații Adrian Todor, Dan Ciocan și de senatorul Roxana Pațurcă. 

CITEȘTE ȘI ... Anunț PNL: Cătalin Rădulescu nu negociază trecerea la liberali!

Excluderea lui Cătălin Rădulescu a fost stabilită la nivelul organizației PSD Pitești, organizație al cărei membru era.

CITEȘTE ȘI ... Ședința în care trebuia votată moțiunea de cenzură a fost suspendată!

 

Președintele organizației, Cristian Gentea a declarat după ședința în care s-a decis excluderea că:

Excluderea parlamentarului Cătălin Rădulescu din organizația PSD Pitești și din rândurile social democraților din România este o decizie cerută de colegi, dar mai presus de atât, cerută în repetate rânduri de electorat. Consider că anumite funcții ne obligă la responsabilitate socială și disciplină personală. Domnul Rădulescu, din păcate, în repetate rânduri, s-a rupt de aceste reguli sau de echipă, s-a rupt de semnalele cetățenilor. Decizia organizației Pitești este una tranșantă. Nu vom accepta niciodată acțiuni care denotă neseriozitate, iresponsabilitate și duplicitate.
 

 

 

Reamintim că ședința de plen în care trebuia dezbătută și votată moțiunea de cenzură a fost suspendată din lipsă de cvorum. Pentru desfășurarea ședinței ar fi trebuit ca în plen să fie prezenți 233 de parlamentari.