PSD lansează Alaturidetine.ro!

Partidul Social Democrat lansează, în această perioadă dificilă provocată de criza de coronavirus, o platformă online dedicată persoanelor aflate în nevoie și a celor care se simt abandonați în aceste momente grele. Astfel, aleșii locali și parlamentarii PSD vor răspunde rapid solicitărilor și problemelor legate de aprovizionare (alimente și medicamente), asistență medicală, asistență juridică și consultanță financiară.

”Am creat alaturidetine.ro pentru a construi o punte de comunicare rapidă între tine și cei care te reprezintă la nivel local și național pentru a răspunde rapid solicitărilor și problemelor tale. Prin grupurile de sprijin organizate în toate zonele țării, fiecare solicitare legată de această situație de criză în care ne aflăm își va găsi rezolvarea în localitatea ta.

Scrie-ne! Nu ești singur. Suntem alături de tine! Izolarea nu înseamnă abandon. PSD e alături de tine!” 


Conform PSD, mesajul postat pe platforma ”Alaturidetine.ro” va fi preluat și direcționat către parlamentarii, primarii, consilierii și voluntarii proiectului, urmând să se găsească o soluție pentru problema semnalată.