PSD Costești propune cea mai bună echipă la alegerile locale!

La alegerile locale din 27 septembrie, PSD Costești propune o echipă profesionistă, în care experiența candidaților se îmbină perfect cu entuziasmul acestora.  Așadar, Ion Baicea, candidatul PSD Costești la alegerile locale pentru funcția de primar, are alături oameni serioși, profesioniști și dornici în a implementa proiecte în folosul locuitorilor din Costești.


Echipa pentru Consiliul Local al Orașului Costești:
- Baicea Ion (inginer)
- Zăbavă Adrian (tehnician dentar)
- Tronaru Nicolae (tehnician)
- Nicolae Zoe (învățător)
- Mincă Daniel (mecanic)
- Vasilescu Dorin (magazioner)
- Stancu Daniel (jurist)
- Badea Vasile (maistru)
- Geangavelea Ilie (preot)
- Botofei Marius (inginer)
- Cârstea Gheorghe (profesor)
- Vidan Nicolae (maistru)


- Barbuțu Aurel (electrician)
- Ciobanu Petre Adrian (inginer)
- Bolovan Andreea Adelaida (consilier juridic)
- Necșoiu Nicolae (științe administrative)
- Mirică Vasile (profesor)
- Șuță Răzvan (eelctromecanic auto)
- Stanciu Elena Luminița (economist)
- Nica Florin (asistent social)
- Cioboată Marian (profesor)
- Dobre Robert Nicolae (mecanic auto)


”Alături de echipa unită a PSD Costești, pe 27 septembrie, trebuie sa fie și locuitorii din oraș, extrem de importantă fiind câștigarea alegerilor cu o majoritate liniștitoare, o majoritate care să permită apoi timp de patru ani - acțiuni în folosul cetățenilor.

Toți candidații PSD Costești la alegerile locale din 27 septembrie se pot mândri cu CV-urile lor, cu activitatea profesională de zi cu zi, dar și cu popularitatea în rândul locuitorilor din Costești.

În plus, echipa PSD Costești cere susținere în rândul locuitorilor și pentru alegerile din cadrul Consiliului Judetean Argeș, aici, candidatul PSD, Ion Mînzînă propunând o echipă competentă pentru județul Argeș.

Așadar, dragi locuitori ai Costeștiului, pe 27 septembrie, votați numărul 1 atât la Primăria și CL Costești, cât și la președinția CJ Argeș, respectiv la Consiliul Județean Argeș.

Împreună suntem mai puternici și doar împreună vom continua modernizarea permanenta a Costeștiului, în folosul locuitorilor din orașul nostru!”