PSD Argeș: ”Vrem șanse egale pentru toţi.”

Echipa social-democraților argeșeni s-a aflat și astăzi aproape de cetățenii Argeșului.
Au avut loc vizite în mai multe zone ale județului, printre care Domnești, Stâlpeni, Mioveni, Valea Cârcinovului, dar și în Bascov, acolo unde s-a organizat și o întâlnire cu localnicii.
”Ceea ce dreapta nu reușește să înţeleagă și nu va înţelege niciodată este că PSD vrea șanse egale pentru toţi.”, au menționat social democrații prezenți la Bascov.
Acestia au vorbit despre obiectivele partidului, despre șansa la o viață bună și la o pregătire optimă a tinerilor în societate.
”Vrem să dăm fiecărui copil șansa să înveţe într-o școală adevărată care să-l pregătească pentru secolul în care trăim. Vrem să dăm fiecărui om care este dispus să muncească șansa să-și găsească un loc de muncă sigur și bine plătit. ”
Au fost atinse și subiecte sensibile, oportunitatea fermierior români de a-și promova produsele pe rafturile supermarketurilor, dar și exodul tinerilor.
” Dezvoltarea durabilă nu poate fi făcută decât de către un stat activ, cu instituţii puternice, un stat care să-și asume rolul de constructor al strategiilor de dezvoltare, un stat care să fie garantul angajamentelor asumate de România în relaţia cu partenerii noștri strategici, un stat de drept, garant al justiţiei independente și al libertăţii presei, un stat care să refacă solidaritatea și să genereze încrederea între oameni.”, au menționat candidații social democrați la alegerile din 11 decembrie.

Comandat de PSD Argeș, publicat de MB AGENCY COMPLETE, CUI mandatar financiar: 11160007