PSD Argeș:

Reprezentanții PSD Argeș au postat pe pagina de socializare un mesaj în care au subliniat faptul că salariul minim ar trebui să crească cu 57% până-n 2024, iar în acest an ar fi trebuit să fie majorat de la 2.230 de lei la 2.460 de lei, adică plus 10%

Mesajul integral este următorul:

"România este ultima țară la creșterea salariului minim în 2021. 
Cei 2 lei/zi dați de Guvernul Cîțu sunt cu mult sub creșterile de prețuri de 10-15% la legume, carne, pâine sau chiar cu 20-25% la energie. 
În UE și în SUA guvernele majorează semnificativ mai mult #salariul minim pentru a preveni creșterea sărăciei și pentru a da încredere în economie. 

Pandemia nu poate fi invocată pentru creșterea rușinoasă de doar 3% a salariului minim din România. Creșterea salariului minim aduce venituri suplimentare la buget – nu e o povară bugetară. Iar pentru companii, creșterea salariului minim reprezintă o condiție esențială pentru păstrarea forței de muncă. 

PSD este singurul partid care și-a asumat o creștere consistentă a salariului minim ca factor determinant al unei mai mari bunăstări. 
În viziunea PSD, salariul minim ar trebui să crească cu 57% până-n 2024, iar în acest an ar fi trebuit să fie majorat de la 2.230 de lei la 2.460 de lei, adică plus 10%! "