PSD:

Reprezentanții PSD Argeș au postat pe pagina de socializare un mesaj în care își arată susținerea față de Alexandru Rafila, propunerea partidului PSD la conducerea Guvernului.

Mesajul integral este următorul: 

"PSD este până acum singurul partid care s-a arătat dispus la un compromis politic pentru binele românilor. 

Din poziția de câștigător al alegerilor, a propus un Guvern de uniune națională din care să facă parte inclusiv adversarii săi, astfel încât să se pună capăt certurilor politice.

În schimb, Iohannis, PNL și USR continuă să adâncească și mai mult criza provocată de demisia lui Orban – în loc să pună capăt cât mai repede acestui Guvern cu puteri limitate, incapabil să reacționeze corespunzător în pandemie, Iohannis a amânat decizia desemnării unui nou premier, ceea ce va întârzia și mai mult acțiunile vitale pentru combaterea pandemiei.

Dintre toate variantele de premier vehiculate până acum, dr. Alexandru Rafila - propus de PSD - este cel mai în măsură să conducă un Guvern care să scoată România din criza sanitară produsă de pandemie!

Niciun alt partid nu s-a gândit să vină cu o propunere care să răspundă la pandemie – îngrijorarea cea mai mare a românilor în momentul de față."