Provocare pentru piteşteni! În sfârşit, un candidat la Primărie vă cere părerea!

Pentru prima dată, un posibil candidat la funcţia de primar al municipiului Piteşti se pune la dispoziţia cetăţenilor pentru a întocmi, alături de aceştia, un proiect de candidat, în care să expună dorinţele şi obiectivele celor care locuiesc în această urbe. Ana Stan, care vine din partea PNL Argeş, poate fi contactată de piteşteni pe telefon sau pe whatsapp, cât şi pe pagina de Facebook. De asemenea, domnia sa este deschisă şi la întâlnirile faţă în faţă cu oamenii sau la organizarea unor dezbateri pentru a pune pe hârtie necesităţile piteştenilor. 


“Am promis pentru oraşul nostru că voi fi un primar care va ţine cont de părerile cetăţenilor, atunci când va lua o decizie importantă. Acum îmi pregătesc proiectul de candidatură pentru Primăria Piteşti şi am nevoie de propunerile şi sfaturile dvs. Vă aştept să îmi fiţi alături!”

 

 

Ana Stan este deocamdată prinsă în cursa internă a PNL, în urma căreia se va decide pe cine va susţine partidul la Primăria Piteşti, având de ales între 4 candidaţi. În această “misiune”, Ana Stan merge pe principiul că primarul are obligaţia de a avea grijă de localitate, ca de propria sa casă!

Dacă aveţi propuneri sau sfaturi, dacă doriţi ca proiectele dvs. să se regăsească în strategia unui posibil candidat, o puteţi contacta pe Ana Stat pe telefon 0723.23.99.88 sau pe whatsapp, pe acelaşi număr, cât şi pe pagina sa de Facebook: anastan.pitesti.