Provident cere la ANAF date despre clienţii cărora le dă credite!

Provident cere verificarea în baza de date a ANAF în locul prezentării unei adeverinţe de venit, operaţiune care va permite evaluarea mai rapidă a posibilităţii clientului de a plăti ratele fără a se dezechilibra financiar.

CITEȘTE ȘI ... ATENȚIE - pericol in sălile de forță din Piteşti! Polițiștii au luat in vizor...

Proiectul pilot de colaborare cu ANAF a fost demarat în 27 iulie, într-o sigură arie operaţională, şi a ajuns acum să se aplice în jumătate din ţară.

,Pentru noi este important ca fiecare contract de creditare să fie o decizie responsabilă, atât din partea clientului, cât şi din partea noastră. Vrem să ne asigurăm că ţinem pasul cu nevoile clienţilor noştri şi că reuşim să le acordăm credite rapid dar responsabil. Prin această interogare în baza de date a ANAF, venim în ajutorul clienţilor noştri, mai ales în situaţia în care le este dificil să obţină dovada de venit, fie pentru că angajatorul trenează procesul, fie pentru că eliberarea documentului durează prea mult”,  a declarat directorul general al Provident Financial România, Viktor Boczan.

Astfel, județele în care clienţii au posibilitatea să solicite interogarea în baza de date a ANAF în locul adeverinţei de venit sunt Arad, Bihor, Vâlcea, Dolj, Gorj, Sălaj, Satu Mare, Cluj, Maramureş, Argeş, Teleorman, Olt, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Ilfov, Bucureşti, Călăraşi, Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Constanţa, Brăila, Tulcea.


Sursa: zf.ro