UPDATE: PROTESTE LA UN LICEU DIN ARGEȘ! Vezi ce nemulțumiri au profesorii...

PROTESTE LA UN LICEU DIN ARGEȘ! Vezi ce nemulțumiri au profesorii...

UPDATE: Profesorii s-au întâlnit astăzi cu reprezentanții IȘJ Argeș și au decis să susțină cursuri până se va lua o decizie din partea inspectorului general. În caz că decizia va fi una nefavorabilă, aceștia îți vor relua protestele.

Profesorii de la Liceul Teoretic „Dan Barbilian”, din municipiul Câmpulung, au protestat ieri. Aceștia au refuzat să le predea elevilor, doar au intrat la ore și i-au supravegheat pe elevi. Nemulțumirea acestora este faptul că le-a fost micşorat numărul de clase a IX-a din toamnă, ceea ce cred ei, ar duce la desfiinţarea unităţii de învăţământ. 

Profesorii au semnat un memoriu pe care l-au înaintat inspectorului şcolar general Dumitru Tudosoiu. Inspectorul școlar general este așteptat astăzi, la Câmpulung, pentru a lămuri situaţia. Potrivit lui Tudosoiu, din cauza numărului mai mic de elevi din acest an, a fost tăiată câte o clasă de la fiecare liceu teoretic din muncipiu, respectiv Colegiul Naţional Pedagogic Carol I, Colegiul Naţional Dinicu Golescu şi Liceul Teoretic Dan Barbilian.