UPDATE: PROSTITUATE

UPDATE 10 MAI: Tânărul care a jefuit mai multe prostitute, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce ieri a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

UPDATE: Polițiștii piteșteni l-au identificat pe F.F., de 30 ani, din Tătărăștii de Sus - județul Teleorman, bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Se pare că, acesta, la începutul anului, prin amenințări, ar fi deposedat 3 femei din Pitești, de suma de 3500 de lei.

Potrivit polițiștilor, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, iar bărbatul a fost reținut 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de arestare preventivă.

Audio! Declarațiile victimelor:

Voce 016

Voce 017

 

Un tânăr in vârstă de 30 de ani, va fi adus, in cel mai scurt timp, pentru audieri, la sediul poliției Pitești. Bărbatul este din Teleorman, insă a fost descoperit cu trei fapte, comise pe raza județului Argeș. Acesta este bănuit de tâlhărie. Se pare că tânărul aborda prostituate pe internet, iși făcea treaba cu fetele, la ele acasă, după care le fura banii din locuință.