Propunerea Pro România: 3 măsuri urgente fără de care țara se sufocă!

În plină alertă COVID-19, PRO România are câteva propuneri de care speră ca Guvernul Orban să țină cont pentru atenuarea impactului acestei crize în economie. 


"Domnule Orban, ajutați firmele românești să nu moară!
Puneți în aplicare măsuri care să ajute cu adevărat, care să nu împovăreaze oamenii cu și mai multă birocrație. Nu-i puneți să facă tot felul de certificate și situații într-o perioadă în care numai de așa ceva nu au timp.
FACEȚI AȘA CUM AU FĂCUT GUVERNELE DIN ITALIA, SPANIA ȘI FRANȚA! AMÂNAȚI PLATA tuturor taxelor, impozitelor și CONTRIBUȚIILOR LA SALARII, cu condiția păstrării numărului de angajați, PÂNĂ VA TRECE această CRIZĂ. De unde să aibă companiile bani de taxe și impozite când majoritatea s-au închis, când oamenilor li se cere să stea în case? Ajutați-le să trăiască, nu le puneți să facă hârtogărie. A venit timpul să renunțăm la birocrație! Dacă cereți și mai multe hârtii, provocați și mai multă birocrație? 
Amânați până la sfârșitul anului plata tuturor ratelor la bănci, atât pentru firme, cât și pentru persoane fizice dar, în același timp, interziceti prin lege executarea celor care nu-și pot plăti utilitățile! Sunt foarte mulți oameni, în special bătrâni, care stau izolați la domiciliu și nu pot ajunge să plătească.
Stimulați și încurajați PRODUCĂTORII ROMÂNI DE ALIMENTE PRIN ACORDAREA DE SCUTIRI LA PLATA IMPOZITELOR ȘI TAXELOR DAR ȘI PRIN ACORDAREA DE FINANȚĂRI.
După ce va trece această criză a Coronavirusului, vom avea o criză economică și alimentară. HAIDEȚI SĂ TRECEM DE LA ANALIZE ȘI ÎNCERCĂRI NEREUȘITE, LA MĂSURI CARE ÎNTR-ADEVAR SĂ AJUTE ȚARA NOASTRĂ! ACUM, Când încă nu este prea târziu!”,  se arată într-o scrisoare deschisă adresată de liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan,  premierului  Ludovic  Orban.