Proprietarii lanțului de farmacii Forte Vita Farm și-au însurat băiatul

Nuntă de vis în lumea bună a Piteștiului și, de departe, nunta anului în județul Argeș. Unicul fiu al proprietarilor lanțului de farmacii Forte Vita Farm, Dan Ungureanu, și el farmacist, a ales să spună adio burlăciei și un  „Da!” hotărât alesei inimii sale, frumoasa Evelina. Dan Ungureanu junior este unicul fiu al Cristianei Ungureanu, cunoscută femeie de afaceri care a pus bazele primelor farmacii private din Pitești, și al lui Dan Ungureanu, fost comisar-șef, care a condus Biroul Rutier Pitești. 

Uniți de pasiunea pentru medicină, mireasa fiind medic veterinar, cei doi tineri au avut parte de o nuntă ca-n povești la Ramada Events, unde organizarea a fost una de excepție. Peste 600 de invitați le-au fost alături celor doi tineri în ziua în care și-au pecetluit iubirea în fața lui Dumnezeu. Nași le-au fost doi buni prieteni din copilărie, Ruxandra Copciag (fiica medicilor Copciag) și soțul său, Andrei. Și, pentru că nimic nu este întâmplător, ginerele Dan Ungureanu a fost cel care le-a făcut cunoștință nașilor. Și au avut mână bună unii pentru alții!

Au respectat tradiția și obiceiurile ancestrale
Evenimentul cel mai important din viața tinerilor Dan și Evelina a fost organizat cu multă atenție, tradițiile și obiceiurile unei nunți românești autentice fiind respectate ca la carte. Mireasa a avut parte acasă de obiceiul turtei, iar lăutarii i-au cântat tradiționalul „Ia-ți, mireasă, ziua bună”. În această vreme, ginerele a fost bărbierit acasă, unde prietenii au putut savura mâncare și băutură tradițională românească.

Distracție de cinci stele până în zori
Atmosfera de la nunta anului a fost una de cinci stele, cei peste 600 de invitați dintre care 200 de tineri, prieteni și rude ale frumoșilor miri distrându-se pe ritmurile trupei DeLaFun, care a dat tonul distracției. O frumoasă surpriză a fost celebra solistă de muzică populară Maria Dragomiroiu care a venit să cânte și să încânte. De altfel, aceasta a fost prezentă și la nunta părinților ginerelui, Cristiana și Dan Ungureanu senior, precum și la botezul juniorului. Spre dimineață, magnifica nuntă a fost animată de formația Elis Armeanca, ale cărei ritmuri nu i-au lăsat pe tineri să plece până în zori. 

Lună de miere în Bali
Dan și frumoasa sa soție Evelina au ales să își petreacă luna de miere pe insula indoneziană Bali, într-un cadru de poveste. Redacția „Ancheta” le transmite pe această cale proaspeţilor căsătoriţi tradiționala urare „Casă de piatră!”, dorindu-le ca viața în doi să le fie presărată cu realizări, copii frumoși și sănătoși, bucurie și iubire!

 

 

Sursa: Săptămânalul Ancheta