Promoție limitată la Queen Atelier! Profită acum!

Ce iubesc femeile cel mai mult când pornesc la shopping? Reducerile! Iar dacă vă doriţi o ţinută unicat, croită pe măsurile dumneavoastră, este momentul să profitaţi. Queen Atelier, care are în  palmares colecţii unicat, cu rochii de mireasă sau de cocktail, salopete,  deux-piece-uri, seturi mamă-fiică şi tot ce vă mai trece prin cap în materie de vestimentaţie, de gală sau casual, vine cu reduceri substanţiale.

Queen Atelier bagă preţurile la apă, aşa că, dacă planifici un eveniment unic din viaţa ta sau un party la care vrei să furi toate privirile, acum ai oportunitatea de a îţi achiziţiona ţinuta care să te avantajeze fără teamă că nu te încadrezi în  bugetul alocat.

Mai mult, Queen Atelier pregătește noi surprize: la două produse cumpărate, al doilea îl plătești la jumătate de preț.

Dacă vrei să îţi faci o idee despre creaţiile Queen Atelier, poţi accesa pagina de Facebook, unde vei vedea creaţiile vestimentare ale atelierului piteştean prezentate chiar de către doamnele care i-au trecut pragul şi care arată ca nişte regine, indiferent de vârstă sau siluetă, pentru că acesta este obiectivul Queen Atelier, de a face fiecare femeie să se simtă bine în pielea sa. Dar, mai bine ar fi să faceţi o vizită la faţa locului, pentru a vă încânta ochii cu materialele preţioase, pentru a observa cusăturile impecabile şi diversitatea modelelor. 

Queen Atelier, Piteşti, str. Maternităţii,  nr. 1. Tel. 0760. 40.40.40.