PROINTERMED® - 2 brevete de invenție și cele 7 branduri puternice ”Fabricat în Argeș”

Anul 2020 aduce pentru PROINTERMED®   un nou proiect de suflet destinat încurajării populației în direcția aprecierii, a cultivării și a consumului de produse  românești, care să aibă o origine certificată și sănătoasă și gustul celor din grădina lui Tata Moșu. Conceptul pe care compania îl are în vedere permite transformarea oricărui cămin (fie el și din sfera construcțiilor urbane), într-o locație cu o grădină vie. Proiectul se adresează unui public care se îngrijește de ceea ce consumă, românilor care caută aroma de altădată a produselor agricole și care vor să redescopere valoarea unei mese bazate de produse muncite în familie. Pentru toamna acestui an, producătorul argeșean de prestigiu anunță deschiderea unui centru nou GLIA®, dar și  promovarea unor noi produse din categoria răsadurilor, o categorie de care s-a îngrijit până acum, în ultimii 27 de ani, producând și comercializând cele mai performante și apreciate sisteme de protecție destinate agriculturii.  

 


 


PROINTERMED® este unul dintre cei mai importanți prelucrători de mase plastice din România, dar și de pe piaţa externă, cu exporturi în 10 ţări europene. Printre partenerii naționali se numără: Arabesque, Hornbach, Praktiker, Brico Depot, Ambient, Leroy Merlin. Experienţa este cuvântul care defineşte PROINTERMED®  . Dedicarea şi preocuparea continuă pentru lucrul bine făcut au condus la dezvoltarea unor produse la cele mai înalte standarde de calitate, la acelaşi nivel cu marile companii din Europa. Societatea fabrică cea mai diversificată gamă de produse de gen din România: de la folie profesională pentru agricultură, huse şi saci pentru uz industrial și casnic, la folie reciclată pentru construcții sau uz general, saci menajeri cu dimensiuni la cerere. 

 


 

PROINTERMED®  este un ambasador al județului Argeș în ceea ce privește brandurile dezvoltate. Compania, cu sediul la Smeura, a acordat foarte multă atenție activității de cercetare-dezvoltare pentru a fi întotdeauna cu un pas înaintea schimbărilor și pentru a oferi produse de cea mai bună calitate în orice condiții. Urmare a acestei componente, au rezultat  2 brevete de invenție și cele 7 branduri puternice pe care PROINTERMED® le deține în portofoliu. Societatea produce și livrează către piețele naționale și internaționale folia profesională pentru agricultură numărul 1 din România, sub brandul GLIA®. Aceasta a fost realizată pentru prima dată în România în anul 1993 și acoperă anual peste 15.000.000 mp de solarii în marile bazine legumicole. Este fabricată din polietilenă de joasă densitate LDPE şi are mai multe sortimente. În procesul de producție, se utilizează tehnologie germană de fabricație, materii prime și aditivi de la cei mai reputați furnizori la nivel mondial. Alături de acest brand central din portofoliul companiei, PROINTERMED® a creat, înregistrat și dezvoltat la nivelul întregii țări alte 6 mărci de folie, toate privite ca fiind vârfuri de lance în domeniile de activitate cărora le sunt destinate.  

 

TATA MOŞU® este marca de folie din polietilenă de joasă densitate LDPE care oferă rezultate foarte bune pentru uz general. 

 

SERA® este folia pentru uz general realizată din polietilenă de joasă densitate furnizată de importanți 
producători europeni, o folie care asigură recolte bogate agricultorilor din România, fiind un bun partener în obținerea legumelor proaspete. 

 

EUROPACK™ este gama de ambalaje de rezistenţă superioară, destinată uzului industrial. Pentru că ramurile industriei au nevoi de protecţie şi ambalare diverse, gama cuprinde produse de diferite dimensiuni şi forme. 

 

PROTECHTOR™ este folia de înaltă rezistenţă, utilizată pentru ambalarea, depozitarea şi manipularea produselor în deplină siguranţă.


BAUFOLIE™ este folia pentru construcții fabricată 100% din polietilenă reciclată, care se foloseşte, cu precădere, pentru acoperirea suprafeţelor peste care se toarnă betonul, sub pavaje pentru stoparea creşterii plantelor, dar şi pentru protejarea suprafeţelor şi a obiectelor în timpul amenajărilor interioare sau exterioare. 

 

VEPLA® reprezintă gama de saci menajeri rezistenţi, impermeabili, igienici şi cu utilizări multiple: în bucătărie, în baie, în birou sau în grădină.


Contact: Calea Drăgășanilor,  Smeura, Pitești, jud. Argeș. 
Telefon:  40 248 29 40 30 / 40 / 50 
Web:  www.prointermed.ro | Email: office@prointermed.ro