Proiectul doctorului Ioan Sîrbu - CASA MEDICULUI- a pornit la drum!

Doctorul Ioan Sîrbu a luat decizia de a se implica mult mai activ în problemele societății. Candidat la Camera Deputaților din partea partidului PNL Argeș, medicul a pornit la drum prin comunele județului pentru a identifica și rezolva problemele sistemului medical și educațional.
Astfel, medicului Ioan Sîrbu, susținut complet de liberali argeșeni, a demarat proiectul Casa Medicului, proiect ce se adresează mediului rural, propunând o permanentă prezenţă a medicului în comuna sa.
O primă oprire importantă a fost în comuna Bradu, care deserveşte o populaţie numeroasă.

CITEȘTE ȘI ... Generalul Ioan Sîrbu: Energia şi pragmatismul femeii trebuie apreciate în politică!


După ce doctoriţa Verona Oprescu i-a spus medicului Sîrbu că are multe necesităţi materiale pentru a ajuta oamenii, candidatul la Camera Deputaţilor a concis:
„Doar cu braţele şi cu mintea nu se poate! Medicul de familie a fost umilit şi transformat în funcţionar public!”.

Cei doi au vorbit despre necesitatea de a avea un EKG portabil, un ecograf în cabinet, dar şi o legătură directă cu farmaciile şi cu spitalul judeţean, pentru a veni în ajutorul pacienţilor.
În doar câteva zile, doctorul Ioan Sîrbu a stat de vorbă cu cetăţenii din mai multe comune, printre care Oarja, Valea Danului, Albeştii de Argeş. Poveştile tuturor l-au impresionat, iar unora le-a lăsat chiar cartea de vizită, pentru a-i ajuta personal cu problemele de sănnătate.

CITEȘTE ȘI ... DESCINDERI ÎN CÂMPULUNG- 20 de minore exploatate


Ioan Sârbu este general MAPN şi a deţinut mai multe funcţii de conducere la nivelul sistemului. Astfel, dincolo de managementul Spitalului Militar Central, domnia sa a condus de asemenea şi Direcţia Medicala Ministerului Apărării Naţionale.
Generalul doctor Ioan Sîrbu este candidatul PNL la Camera Deputaţilor, locul 2 pe liste, un candidat foarte bine primit de către colegii liberali din Argeş.
DE curând, domnia sa s-a întâlnit cu reprezentantele partidului din organizaţia judeţeană de femei, ocazie cu care au discutat informal despre cine este Ioan Sîrbu, despre ce îşi propune acesta ca viitor deputat, dar mai ales despre problemele judeţului Argeş, sesizate de către membrele de partid.

Comandat de PNL Argeș, publicat de MB AGENCY COMPLETE, CUI mandatar financiar: 11160004.