Proiectul de aur al Piteștiului prinde contur! Se vor organiza și concerte

Ieri, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, s-a aflat în vizită oficială județul Argeș. Acesta s-a întâlnit cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, vizitând șantierul Sălii Polivalente din Pitești. Aici, lucrările sunt într-un stadiu de execuție de 58%, investiția fiind de 94 milioane de lei, fonduri din bugetul Ministerului Dezvoltării.

CITEȘTE ȘI ... Restricții de weekend în Pitești, Ștefănești, Miroși și Bogați


Sala polivalentă din Pitești prinde contur. Aceasta va avea aproximativ 5000 de locuri și va putea găzdui mai multe discipline sportive.

”Piteștiul va avea o sală polivalentă modernă, omologată pentru handbal, baschet și volei, dar va putea găzdui și evenimente sportive de tenis de masă, judo, karate, lupte, box sau gimnastică.

Sala cu o capacitate maximă totală de 4.900 de locuri va putea găzdui și concerte sau alte evenimente. Investiția, în valoare de aproape 100 de milioane de lei, este finanțată, prin Compania Națională de Investiții, de Ministerul Devoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.