Proiectul comun al primarului Gentea și al viceprimarului Tofan salvează la bugetul Piteștiului 5 milioane de euro!

Deși inițial nu era în proiect, la întâlnirile de lucru, administrația piteșteană a solicitat, în mod repetat, pe drumul expres Pitești - Brașov, o descărcare directă a traficului rutier în municipiul reședință, primăria Pitești reușind să convingă CNAIR de oportunitatea investiției! 

CITEȘTE ȘI ... (video) Ploi torențiale: Gospodării inundate în Stâlpeni


Primarul Cristian Gentea și viceprimarul Gelu Tofan au susținut, timp de mai multe luni, cauza Piteștiului – o descărcare a traficului, încă de la execuția nodului direcțional între cele două drumuri de mare viteză cu strada Depozitelor. Se va asigura, astfel, printr-o bretea rutieră,  fluidizarea circulației spre zona de nord a Piteștiului, dar și spre fabrica de matrițe Dacia ori spre firmele care deservesc pe orizontală activitatea de fabricare a componentelor auto necesară Uzinelor Dacia. O investiție benefică, ce aduce Piteștiului o recuperare bugetară de aproximativ 5 milioane de euro!

CITEȘTE ȘI ... Pe baricade în vârf de pandemie, acum schimbat cu un coleg mai tânăr!


Uzinele Dacia, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, dar și ACAROM au trimis la CNAIR scrisori de susținere a proiectului prezentat de administrația de la Pitești, propunere ce aduce facilități rutiere esențiale în dinamica accentuată de dezvoltare urbană a municipiului. 

CITEȘTE ȘI  ... (video) Un pui de urs de 4 luni - salvat de jandarmi! Are fracturi


Prezent în Argeș săptămâna trecută, președintele PNL Ludovic Orban a promis, de asemenea, sprijin și a făcut lobby pentru proiect.