Proiecte ambițioase la Bascov!

Începând de anul viitor, în comuna Bascov vor fi demarate noi proiecte de investiții, foarte așteptate de locuitori.

Astfel, primul proiect aflat în faza lucrărilor de execuție, este cel privind reabilitarea spațiilor dintre blocurile D și E, care vizează reabilitarea parcărilor, trotuarelor, aleilor carosabile și pietonale din zona respectivă. Investiția are o valoare estimată de 642.471,27 lei, la care se adaugă TVA. 


De asemenea, primarul Gheorghe Stancu își dorește ca baza sportivă din centrul comunei să fie modernizată, urmând să fie amenajată o tribună cu 2000 de locuri și să se realizeze împrejmuirea bazei sportive. Totodată, în zona stadionului vor fi amenajate parcări, iar clădirea administrativă a bazei sportive va fi reabilitată. Investiția se va ridica la aproximativ 13,4 milioane lei şi va fi finalizată, probabil, în câțiva ani.

Urmează să se lucreze și la amenajarea unor șanțuri betonate și a 21 de podețe de-a lungul a 600 de metri din drumul spre Curtea de Argeş, în zona Scheau. De asemenea, primăria va fi reabilitată și extinsă, va fi construită o creșă cu fonduri PNDL și va fi achiziționat un utilaj de deszăpezire cu fonduri UE.