PROIECT INEDIT LA NIVEL MONDIAL! Descoperă frumusețea femeii prin ochii unei românce

The Guardian, Huffington Post, Business Insider, Forbes, BBC, Corriere della Sera sunt doar câteva publicații ce au scris și prezentat imaginile realizate de Mihaela Noroc, inițiatoarea proiectului The Atlas of Beauty.
În 2015 blogul său Tumblr a fost declarat al treilea cel mai viral blog din 2015, iar în prezent acesta are peste un milion de abonați pe facebook și aproape 200 de urmăritori pe Instagram.

După cum afirmă însăși Mihaela pe site-ul ei, proiectul are ca scop prezentarea diversității planetei noastre prin intermediul portretelor feminine. Tânăra româncă, în vârstă de 30 de ani, a vizitat peste 45 de țări și nu are de gând să se oprească aici.

Proiectul a început în 2013, când Mihaela a decis să-și dea demisia și din propriile economii să înceapă o călătorie în jurul lumii. Au urmat 15 luni și 30 de state vizitate din Europa, Asia, Oceania, Sudul, Centrul și Nordul Americii.

”Mulți oameni din întreaga lume se confruntă cu discriminarea doar pentru că au o culoare anume, religie, etnie sau pentru că sunt femei. Cred că frumusețea înseamnă diversitate și ea ne poate învăța să fim mai toleranți.”

"Atlasul frumuseţii" nu a luat sfârșit aici. În 2015, Mihaela și-a început cea de-a doua călătorie în jurul lumii, planificând să viziteze încă cel puțin 30 de țări. Pentru că un atals al lumii ar însemna câte un chip din fiecare țară.

”Scopul meu este să continui timp de mai mulți ani să capturez frumusețea femeilor din toate țările globului, iar dacă este posibil, să transform acest Atlas într-o sursă de inspirație pentru toate femeile care încearcă să fie ele înșele, naturale și autentice.”