Programul transmisiilor LIVE la Raliul Argeșului 2020

Raliul Argeșului CATENA - Powered by Peugeot reprezintă debutul sezonului 2020 de raliuri din România. Cum atenția tuturor fanilor motorsportului se îndreaptă zilele următoare către competiția de lângă Pitești, clubul sportiv DTO Rally a pregătit o transmisie live pe durata întregului eveniment.

Din cauza restricțiilor cauzate de COVID-19, accesul spectatorilor nu este permis pe probele speciale, transmiterea în direct a momentelor importante ale cursei fiind soluția organizatorilor pentru fanii dornici să urmărească Raliul Argeșului. Astfel, raliul va ajunge direct în casele pasionaților de-a lungul celor două zile de concurs.

Startul festiv al evenimentului, probele de vineri, cea mai spectaculoasă specială de sâmbătă și festivitatea de premiere vor fi în direct pe www.raliulargesului.ro în perioada 26-27 iunie. Transmisia va fi asigurată de multiple camere de filmat, totul fiind procesat în cadrul unui studio mobil care va fi amplasat pe probele speciale. Totodată, fanii se vor bucura de un comentariu care va însoți imaginile, de interviuri cu piloții și de informații în timp real, direct în casele spectatorilor.

 

Programul de transmitere al Raliului Argeșului 2020:


Vineri, 26 iunie:

16:20 - Start festiv - Ieșirea concurenților din parcul de service va fi primul moment transmis în direct. Toate echipajele vor urca pe rampa de start, unde Dani Oțil va afla detalii despre planurile și emoțiile tuturor la debutul sezonului de raliuri.
17:15 - Proba specială ”Godeni1” - prima specială a raliului va fi transmisă în direct cu 5 camere amplasate pe începutul de probă. Un comentator va fi responsabil de transmiterea informațiilor către fanii de acasă.
18:20 - Regrupare - în timp ce echipajele vor avea parte de o pauză de aproximativ 20 de minute, reporterii vor lua ”pulsul” concurenților după parcurgerea primei probe speciale.
18:40 - Proba specială ”Godeni2” - a doua probă a zilei va fi transmisă într-un mod similar primei treceri, cu cinci camere amplasate de-a lungul traseului de concurs, comentariul profesionist însoțind imaginile.
Pe durata zilei de vineri, transmisia Probelor speciale și a regrupării dintre ele va fi realizată într-o înregistrare continuă, începând cu (aproximativ) ora 17.15.


Sâmbătă, 27 iunie:

12:10 - Proba specială ”Transfăgărășan” - a doua specială de sămbâtă se încheie în golul alpin, acolo unde 5 camere vor transmite finalul de probă. Celebrele viraje spectaculoase de lângă Cabana Capra vor fi LIVE pe www.raliulargesului.ro, imaginile fiind însoțite de comentariu din partea persoanelor aflate în studio. Proba se încheie cu interviuri ”la cald” în STOP-ul specialei, acolo unde toți piloții vor povesti experiența de pe PS3 și PS4 într-un mod similar Campionatului Mondial de Raliuri.
aproximativ 15:15 - Festivitatea de premiere - Echipajele de pe podium vor fi premiate imediat după finalul PowerStage-ului. De îndată ce concurenții vor încheia ultima probă a cursei, camerele vor filma festivitatea de decernare a premiilor, care va avea loc pe Barajul Vidraru.
 

 

Pe parcursul celor două zile de concurs, spectatorii, fanii și toate persoanele interesate de debutul de sezon pot urmări Raliul Argeșului pe website-ul competiției (www.raliulargesului.ro) și pe Facebook. Transmisiunea va fi preluată de multiple pagini partenere, printre care și cea mai importantă pagină de sport la nivel național - EuroSport România.