Programul „PRIMA CASĂ” pentru căței

Programul „PRIMA CASĂ” pentru căței. Sunt suflete care își caută o casă, o mângâiere, o privire blajină și pe cineva care să îi poarte de grijă, fie și de la distanță. 

 

F64 și Asociația Robi au inițiat un proiect destinat micilor necuvântătoare.
Mecanismul de adopție nu are în vedere doar șă îi iei acasă (deși ar fi ideal), ci și adopția la distanță, lucru care presupune plata unei sume lunare modice, pentru asigurarea hranei cățelului respectiv, pe o perioada determinată sau nu.

„Ne dorim să fim vocea celor care nu cuvânta și să ajutăm cațeii în procesul de adopție. Așa că ne-am gândit să lansăm programul „Prima casă” pentru animalele fără stăpân. Noi am început cu cațeii, însă acest program poate sa functioneze și pentru restul de necuvântătoare. Sper ca povestea noastră să îi inpire și pe alți iubitori de animale și fotografie. Pe scurt, #LaF64FotografiaFaceBine!”, a declarat Ana Măreșescu – Event & Training Manager F64, inițiatoarea proiectului.

CITEȘTE ȘI ... Balta Flamina - raiul pescarilor


Interesat(ă) de adopție? Vei primi toate informațiile de care ai nevoie trimițând un email pe adresa: asociatia.robi@gmail.com, neparat cu SUBIECTUL „Programul Prima Casă pentru căței”. Astfel, mesajele voastre de adopție vor fi văzute si selectate rapid din sutele de mesaje care curg in fiecare zi.

Dacă nu poți adopta, ajută-ne să ducem vestea cât mai departe, cu siguranță îi putem ajuta să își găsească casa pe care și-o doresc. O vorbă bună, un share la articol, la albumul de Facebook sau pur și simplu un gând bun care să le poarte noroc!

În cazul în care îți dorești să te implici fotografic, ca să spunem așa, poți ajuta și tu diverse adăposturi să realizeze fotografii pentru cățeii și animăluțele de acolo. Fotografii care doresc să se alăture cauzei sunt rugați să ne scrie, pentru a le oferi suport.

Sursa F64.ro