Prognoza meteo pentru weekend!

Vremea se încălzeşte în zilele ce urmează, iar maximele vor ajunge şi la 25 de grade. În Bucureşti temperaturile îndeplinesc condiţiile pentru închiderea căldurii centralizate.


Prognoza meteo pentru vineri, 24 aprilie 2020

Vremea va fi predominant frumoasă şi va continua să se încălzească. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 23 de grade, mai coborâte în zona litoralului spre 12...13 grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

 


Prognoza meteo pentru sâmbătă, 25 aprilie 2020


Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după orele prânzului, când va ploua cu o probabilitate mai mare în nord şi centru, precum şi în zonele de deal şi munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Vor fi mai ales averse, trecător însoţite de descărcări electrice, iar cantitãţile de apă pot fi izolat mai însemnate.

Pe crestele montane, în partea a doua a intervalului, se vor semnala şi precipitaţii sub formã de lapoviţă sau ninsoare. Vântul va avea local şi temporar intensificãri în majoritatea regiunilor, dar cu cele mai mari viteze în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 şi 25 de grade, iar cele minime între 2 şi 11 grade.

 

Prognoza meteo pentru duminică, 26 aprilie 2020

Vremea se va răci în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei când doar pe arii restrânse va ploua slab, cu o probabilitate mai mare în centru, nord şi est.

La munte, în special pe creste, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte, local în regiunile estice şi izolat în rest.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, uşor mai scăzute în depresiuni unde vor fi condiţii de brumă.

 

Sursa: observatornews.ro