Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 3 - 30 noiembrie 2020. În prima săptămână de prognoză, specialiștii anunță temperaturi ușor mai ridicate decât normalul perioadei, în toată țara. Temperaturile încep să scadă din a doua săptămână a lunii noiembrie, meteorologii prognozând vreme mai rece decât chiar normalul perioadei. Precipitațiile vor lipsi până spre sfârşitul lunii.

 

 

Prognoza meteo 3 – 9 noiembrie 2020


Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sudvestice și nordice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării. Excepție vor face regiunile centrale și nord-estice, unde local cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 


Vremea 9 – 16 noiembrie 2020


Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

 

Prognoza meteo 16 – 23 noiembrie 2020


Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, potrivit ANM.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar, pe întreg teritoriul României.

 


Vremea 23 – 30 noiembrie 2020


Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară, în regiunile sudice.

Sursa: observatornews.ro