Prognoza meteo pentru următoarea lună: Vreme răcoroasă şi ploi

Potrivit specialiștilor ANM, săptămâna viitoare vremea va fi răcoroasă şi va ploua în est, sud-est şi zona centrală a țării.


Vremea 25 mai – 1 iunie 2020
În săptămâna 25 mai – 1 iunie, valorile termice estimate pentru această săptămână vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sud-estice şi local în cele sudice şi centrale, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare.

 

Prognoza meteo 1 - 8 iunie 2020
În săptămâna 1 - 8 iunie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare, mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice.

 

Vremea 8 - 15 iunie 2020
În săptămâna 8 - 15 iunie, temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toată ţara. Regimul pluviometric va fi uşor deficitar în cea mai mare parte a ţării, cu excepţia regiunilor sudice şi sud-estice, unde local cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare.

 

Prognoza 15 - 22 iunie 2020
În săptămâna 15 - 22 iunie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

 

Sursa: Observatornews.ro